۲۷ شهریور ۱۴۰۵، ۲۰:۴۰
۰
۰

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد، از شناسایی ۱۱ مورد تب کریمه کنگو در استان خبر داد و گفت: نگهداری ۲۴ ساعته گوشت در یخچال پس از ذبح ضروری است.

شناسایی ۱۱ مورد ابتلا به تب کریمه در یک استان

به گزارش فارس، مسعود شریفی، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد با بیان اینکه تب کریمه کنگو یک بیماری مشترک بین انسان و حیوان است، گفت: این بیماری از طریق کنه‌های موجود روی بدن دام منتقل می‌شود؛ به‌گونه‌ای که کنه‌ها دام را آلوده کرده و در صورت گزش انسان، می‌توانند موجب انتقال بیماری شوند.

وی با اشاره به شیوع این بیماری در بخش‌هایی از مرکز، جنوب و جنوب شرق ایران افزود: هر سال مواردی از ابتلا و مرگ ناشی از تب کریمه کنگو در کشور در این نقاط گزارش می‌شود.

شریفی ادامه داد: علائم اولیه این بیماری مشابه بسیاری از بیماری‌های ویروسی و شامل تب، بدن‌درد و علائم عمومی است، اما بیماری می‌تواند به سمت بروز علائم خونریزی در مخاط پیش برود و در صورت نبود درمان مناسب، به مرگ منجر شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین مطالب

پربازدیدترین

پربحث‌ترین

نیازمندی‌ها

بازرگانی